ITALIAANS POPEYE

ITALIAANS POPEYE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 689 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans Popeye. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 21:22 Niet te eten. Alles is in een broodje gekwakt. Bij anderen krijg je alles in aparte bakjes, zodat de sla geen snot word. En de pizza zat mega veel oli op en de kruiden zat alleen in het midden van de pizza. Ik ga hier niet meer bestellen.
15 jun 2022 om 14:12 Het vlees van de kapsalon smaakte oud. Na een paar happen ben ik misselijk geworden en heb ik het weg moeten gooien. Jammer…
1 jun 2022 om 16:09 really nice!, food was delivered fast, they even called me to ensure what i had ordered on line was what i acctually wanted in case i had made an error!, 5 star service at a take away pricing..., you cannot beat that!
30 mei 2022 om 21:57 heerlijk eten
27 mei 2022 om 18:38 Ik ben in slaap gevallen waardoor er niet geleverd kon worden. Een aantal uur later alsnog een nieuwe pizza gehad van hun! Wat een top service! Nogmaals bedankt!
27 mei 2022 om 14:21 lekker eten
17 mei 2022 om 20:21 Zo als altijd ,lekker eten!
10 apr 2022 om 21:16 Jammer, kreeg gelijk last van mijn buik na het eten. Normaal is het altijd heel lekker. Het was misschien de knoflookdip?
26 mrt 2022 om 11:20 Heel goed en snel bezorgd
25 mrt 2022 om 20:40 Prima pizza!
25 mrt 2022 om 16:19 Heel erg lekker en keurig met respect bezorgd
10 mrt 2022 om 23:09 Top!